Få 100% op til 500 kr. freebet

Hjælpelinje: Stopspillet.dk  • Selvudelukkelse: ROFUS.nu • Bonus gælder for alle nye danske spillere • Generelle bonus vilkår og betingelser gælder • Min. +18 år • Min. indbetaling 100 kr. • Max bonus: 500 kr. • 1x omsætningskrav • Eksempel: Indbetal og spil for 500 kr. og modtag 500 kr. i freebet (omsætning 1x 500 kr. = 500 kr.) • Gyldig i 60 dage • Spil min. 2 kampe til min. odds 1.50 hver.

Cashpoint

Betalingsmetoder

 • Mastercard
 • Neteller
 • VISA

Dansk licens

 • Cashpoint Limited

  Væddemål

  Cashpoint Limited

  Væddemål

Kampagner

 • Få 100 kr. freebet

  Kampagne • Ved 1. indbetaling gennem app

  Få 100 kr. freebet

  Kampagne • Ved 1. indbetaling gennem app

 • Få en velkomstbonus op til 500 kr.

  Odds bonus • Kun 1 X omsætning

  Få en velkomstbonus op til 500 kr.

  Odds bonus • Kun 1 X omsætning

Cashpoint er en tysk bookmaker, der blev grundlagt helt tilbage i 1996. De har været på det danske marked siden 2013. Mange kender nok Cashpoints logo og farve fra flere af de større byer i Danmark, hvor Cashpoint er til stede med fysiske forhandlere. De er nemlig ikke blot endnu en online bookmaker, men her kan man rent faktisk spille fysiske kuponer hos deres danske franchise forhandlere.

Anmeldelse af Cashpoint

Hos Cashpoint finder man en rendyrket bookmaker. De tilbyder slet ikke casino og har derfor 100% fokus på sport og betting. De har været på det danske marked i mere end et årti og har dermed fået et grundigt kendskab til det danske marked og de tendenser, der er. Mange kender dem nok mest for deres fysiske butikker, men kan skal bestemt ikke tage fejl af deres hjemmeside, hvor man kan få adgang til massevis af sportsbegivenheder døgnet rundt.

Velkomstbonus hos Cashpoint

Hos Cashpoint vil man som ny spiller blive mødt af en velkomstbonus på op til 500 kr. De matcher ens første væddemål på 500 kr. til minimum odds 1.8 med et tilsvarende freebet på 500 kr. Dette tilbud er kun tilgængeligt for nye spillere bosat i Danmark. Man har 30 dage til at benytte sit freebet efter tildeling.

Det er en ganske fin velkomstbonus, som Cashpoint tilbyder. Dog ligger den ikke i toppen, når det kommer til velkomstbonusser i Danmark, da mange af deres konkurrenter tilbyder op til 1000 kr. freebet.

Cashpoint velkomstbonus

Løbende kampagner

Det, som Cashpoint muligvis mangler lidt i deres velkomstbonus, opvejer de for gennem deres løbende kampagner, hvor der er noget til både nye og eksisterende kunder. Jeg har personligt ikke oplevet nogen bookmaker i Danmark, som tilbyder flere freebet og sportskampagner end netop Cashpoint. For eksempel får man 100 kr. freebet første gang, man indbetaler gennem deres mobile app, ligesom man får 100 kr. freebet på sin fødselsdag. Samtidig er der ingen store sportsbegivenheder uden, at Cashpoint tilbyder en eller anden kampagne. Om det er Super Bowl, Champions League eller noget helt tredje, kan man være sikker på at finde et tilbud fra Cashpoint.

Spiludvalg hos Cashpoint

Hos Cashpoint finder du et bredt udvalg af sportsbegivenheder. Dog har de ofte er meget snævert spiludvalg på de enkelte begivenheder, hvilket begrænser ens kreativitet relativt meget. Cashpoint har endnu ikke fulgt trop med deres konkurrenter, når det kommer til ”byg selv”. Dette er en spilmetode, der giver spilleren større frihed til at sammensætte en kupon med flere valg fra samme kamp. Det er lidt ærgerligt, at de både har et begrænset spiludvalg og ikke tilbyder ”byg-selv”.

Jeg har oplevet, at man ofte kan finde fornuftige odds på mere nichepræget markeder, som forseelser, frispark og offside sammenlignet med konkurrenterne. Men ser man mere overordnet på de store markeder, som vinder af kampen, hjørnespark og kort så ligger Cashpoint ofte i den meget lave ende, når man sammenligner med øvrige bookmakere.

Cashpoint har ikke noget loyalitetsprogram, men forsøger at fastholde spillere gennem deres mange kampagner, samt synergien med de fysiske butikker, hvor man kan spille og opnå freebets og lignende.

Brugervenlighed

Når man kigger på Cashpoint hjemmeside og mobil app, er de desværre ikke særlig brugervenlige. Jeg kan personligt sagtens finde rundt, da jeg kender siden rigtig godt efterhånden. Men jeg kan sagtens forstå, hvis man er ny, at siden kan virke uoverskuelig. Det er også meget af den feedback, jeg løbende får fra andre, som er nye på Cashpoint, at de har svært ved at finde netop den sportsbegivenhed, de leder efter, da der ikke er nogen søgefunktion. Måden man finder en kamp på, er typisk gennem flere drop-down menuer, hvilket både er besværligt og tidskrævende, når man gerne hurtigt vil ind og placere et spil. Så det er klart noget, Cashpoint bør arbejde mere med, så det bliver endnu nemmere at benytte deres produkt.

Support

Når det kommer til supportmuligheder, er Cashpoint utrolig gode. Her bliver man mødt af hele 3 muligheder. Live chat er tilgængelig mellem kl.09-23 alle dage. Man kan også vælge at sende dem en e-mail til deres danske support. De to muligheder har mange af konkurrenterne på markedet også. Men Cashpoint skiller sig særligt positivt ud ved, at man kan ringe til dansk support alle dage mellem kl.09-23 og få fat i en medarbejder. Dette kan være ekstremt praktisk, da man nemt og hurtigt kan få svar på sine spørgsmål, uanset hvilket supportform man ønsker at benytte.

Konklusion

I min gennemgang og test af Cashpoint har jeg kigget nærmere på spiludvalg, velkomstbonus, brugervenlighed, support og ind- og udbetalinger. Jeg har givet Cashpoint en samlet score på 9,2 ud af 10. Dette er bestemt en flot score, men desværre hænger de lidt efter en del af deres konkurrenter. De tilbyder en rigtig flot velkomstbonus og er klart dem med flest løbende kampagner, hvilket givetvis trækker op sammenlignet med andre bookmakere. Men der, hvor det trækker ned for Cashpoint, er især på deres brugervenlighed, som desværre bare ikke er optimal for nye spillere. Det er selvfølgelig en vanesag og noget, man kan lære hurtigt, men det er førstehåndsindtrykket, der tæller for mange. Samtidig har de pt. et meget snævert spiludvalg, hvilket er lidt ærgerligt, når man har været på det danske marked i over et årti. Men overordnet set gør de det udmærket. Jeg benytter dem selv en del, men som det er nu, vil de ikke blive en af mine foretrukne bookmakere.

FAQs: Ofte stillede spørgsmål

Er Cashpoint dansk?

Nej, Cashpoint er ikke dansk, men de har opnået en spillelicens udstedt af spillemyndigheden i Danmark. Dette betyder, at de er godkendt til at udbyde væddemål på det danske marked.

Ja, Cashpoint har en mobil app, hvorfra man kan spille sport.

Ja, Cashpoint har dansk spillelicens til at udbyde væddemål i Danmark.

Cashpoint ejes og drives af Cashpoint Limited, der har hovedsæde på Malta.