• Betfair logo

  Betfair Spillebørs

  Betfair logo

  VELKOMSTBONUS:

  Op til 500 kr. refunderet på Spillebørsen

  Min. +18 år • Min. indbetaling 100 kr. • Få refunderet op til maksimalt 500 kr. • Spil på Betfair Spillebørs de første 5 uger efter oprettelse, har du et samlet nettotab kan du få op til 100 kr. refunderet pr. uge • Gyldig første 5 uger efter oprettelse.

  Min. +18 år • Min. indbetaling 100 kr. • Få refunderet op til maksimalt 500 kr. • Spil på Betfair Spillebørs de første 5 uger efter oprettelse, har du et samlet nettotab kan du få op til 100 kr. refunderet pr. uge • Gyldig første 5 uger efter oprettelse.

Introduktion til Betfair Spillebørs:

Betfair Spillebørs er en helt unik måde at sætte dine spil på. Betfair har været på det danske marked siden 1. januar 2012 i forbindelse med det licens system vi kender i dag hvor man som kunde er ekstra tryg hos en bookmaker med dansk spillelicens. Her lancerede de deres Spillebørs som blev sin første af sin slags i Danmark og den dag i dag stadigvæk er det. i 2014 kom deres Sportsbook til, som er den de fleste nok benytter i forbindelse med Betfair da det er almindelige odds som man kender det.

Få næsten altid højest odds hos Betfair Spillebørs:

Men der vil jeg så fortælle jer noget som I måske ikke vidste, i snyder jer selv for det højeste odds ved ikke at benytte Betfair Spillebørs. For inde på Spillebørsen er oddsene stort set altid højere end de er på Betfair Sportsbook samt alle konkurrenter på markedet. Det skyldes den måde som en Spillebørsen er bygget op på. Lad os tage et eksempel på traditionel odds: Du vil gerne spille på over 2.5 mål i en fodbold kamp og gør dette på Bet365.

Det tilbyder odds 1,83 på både over/under hvilket reelt set betyder at Bet365 tjener 17% af alle penge der bliver placeret på disse udfald hvis vi tager udgangspunkt i at der er spillet lige meget på begge udfald. Det er bookmakerens margin, og grunden til at huset altid tjener penge på standard markeder da oddsene er sat ud fra hvor meget de forventer at tjene. Det svare lidt til at vi spiller plat og krone mod hinanden og jeg agere bookmakeren. Hver gang du gætter rigtigt får du 50 kr. men hver gang du gætter forkert skal du betale mig 60 kr. I det scenarie vil der kun være en vinder. Du ville sagtens kunne gætte rigtigt tre gange i træk, men gjorde vi det 50 gange eller 1000 gange så ville du tabe i længden da du sidder med de dårligste odds.

Hvordan adskiller Betfair Spillebørs sig?

Hos Betfair Spillebørs har de vendt alt på hovedet i forhold til hvordan en bookmaker kan fungere. Her er det spillere mod spillere og Betfair hjælper udelukkende med at sætte start oddsene og derfra handler det i grove træk om udbud og efterspørgsel som er samme parametre man bruger på aktiemarkedet eller endda til at fastsætte en pris på en liter mælk nede i supermarkedet. Så her kan man se væsentlig større udsving på små markeder da de ikke er så likvide (Der spilles meget lidt på dem).

Hvordan tjener Betfair penge på Spillebørsen?

Du kan måske undre dig over Betfairs forretningsmodel, for hvordan kan de tjene penge hvis det er spillere mod spillere? Det kan de, fordi at de har en meget simpel forretningsmodel der gør at de tager en kommission af alle gevinster og ikke på tab. Deres market base rate som er den højeste procentsats man kan beetale, er fastsat til 6,5% i Danmark. Det betyder at man betaler 6,5% af alle sine gevinster som standard. Men jo mere man spiller derinde, jo mere rabat optjener man og kan på den måde komme til at betale en lavere procentdel.

Men selvom man betaler 6,5% så kan det i langt de fleste tilfælde betale sig alligevel. Lad os prøve at tage udgangspunkt i Spanien sejr ved EM over Tyskland. Der giver Bet365 odds 2.62 på sejre til dem. Mens Betfair giver 2,82 (Blå knap) Spiller man 100 kr. begge steder vil gevinsten se sådan her ud:

 • Hos Bet365 vil 100 kr. blive til 262 kr. som vil give et afkast på 162 kr. når man fratrækker indsatsen.
 • Ved Betfair spillerbørs bliver de 100 kr. til 282 kr. ens gevinst er 182 kr. men her skal man så betale 6,5% af de 182 kr. så ens afkast ender på 170,17.

Så selvom man betaler lidt af sin gevinst hos Betfair Spillebørs så er oddsene samtidig så tilpas høje at man efter kommision ender med odds 2,70 fremfor 2,62 på Bet365. Dette er blot et eksempel, kigger man i stedet på Tour de France og etapevindere er det ikke unormalt at kunne få odds 100 på noget konkurrenterne giver odds 50 på.

Det vigtigste du skal vide: Blå og rød knap

Det spørgsmål jeg får allermest når det kommer til Betfair Spillebørs, er hvordan man skal forholde sig til at der både er en blå og rød knap på alle spil. Jeg kan virkelig godt sætte mig ind i hvorfor det kan forvirre, da spillebørser ikke er noget vi er så vant til herhjemme som de er i Storbritannien hvor flere aktører er på markedet. Jeg har selv benyttet Betfair spillebørs i mere en et årti, så jeg vil give jer en grundig gennemgang herunder af betydningen for hver knap.

Den blå knap: hvordan fungere den?

Der er to knapper inde på Spillebørsen og de kan virke uoverskuelige når man første gang ser dem, men de er faktisk ganske simple i sær den blå knap. Den blå også kaldet køb knappen er ligesom du kender fra traditionel betting hvor du spiller på Spanien, uafgjort eller Tyskland. Men det der gør den Spillebørsen unik er at du kan bestemme dine egne odds. Det lyder måske helt vanvittigt at du selv kan bestemme hvad dit odds skal være, det er også kun en halv sandhed.

Ingen limitering på Spillebørsen:

Det der også er en kæmpe fordel ved at benytte Betfair Spillebørs er at personlig limitering ikke findes. Du kan spille ligeså høje beløb som markedet tillader. Tager vi udgangspunkt i billedet så betyder de 6753 under oddset at lige nu og her ville du kunne spille 6753 kr. på Spanien sejr. Vil du nøjes med odds 2.80 så kan du få yderligere 37.908 kr. i gennem. Det er fordi det er spillere som ikke tror Spanien vinder, så de sælger oddset (rød knap) Så du kan selv vælge dit indskud bare minimum 15 kr. og maksimalt det som der udbydes her og nu. Den blå knap er ligesom almindeligt odds og her vinder du helt som du kender med undtagelse af det jeg var inde på før med den kommission som Betfair tager af alle gevinster.

Bestem dit eget odds:

Det der er vildt fedt ved Betfair Spillebørs er at man kan forsøge at få et højere odds i gennem. Man klikker blot på den blå knap til odds 2.82 så kan man skrue op for oddset så i ovenstående billede har jeg valgt at sige, at jeg vil gerne spille 100 kr. på Spanien men jeg vil have odds 4 på dette udfald. Den bliver så selvfølgelig ikke matched (solgt af en anden spiller med det samme) men så ligger mit ønske åbent og hvis der så pludselig skulle være en der vil sælge til dette odds, så vil man kunne få det i gennem. Lige i det her tilfælde er chancen meget lille, men det kan ske. Du skal huske efter placering af ønske at vinge af at dit ønske skal slettes når kampen starter. For så har du ingen risiko, enten får du det høje odds du går efter ellers annulleres dit spil bare ved kampstart og de 100 kr. tilbageføres på din konto.

Den røde knap: sådan bruger du den

Den røde knap er her hvor du for alvor får lov at agere bookmaker. For her er det dig som sælger oddset og dermed også dig der har risikoen hvis det rammer. Lad os igen bruge Spanien sejr over Tyskland som eksempel. Her står den røde knap til 2,84 med 12.726 kr. i likviditet. Det betyder at der er andre spillere der ønsker at spille Spanien sejr til odds 2,84 for samlet indsatser på 12.726 kr.

Hvis du så er overbevist om at den kamp vinder Spanien simpelthen ikke, så kan du vælge og sælge Spanien sejr til odds 2,84. Det betyder så at du vinder hvis kampen ender uafgjort eller Tyskland vinder kampen. Mens en spansk sejr betyder at du tog fejl og skal betale en anden spiller odds 2,84 også den indsats du selv har valgt at placere.

Som vist på billedet så er det beløb man skriver det beløb man er villig til at sælge til en køber som tror Spanien vinder. Den viser så altid klart og tydeligt hvis din hæftelse er på spillet. Du skal her tænke det som om at du er bookmakeren og din kammerat spiller 100 kr. hos dig til odds 2,84 hvis Spanien ikke vinder så nupper du din kammerats 100 kr. men såfremt de vinder skal du betale ham 184 kr. da oddset i aftalte gennem Betfair Spillebørs var 2,84.

Så det er vigtigt at man er opmærksom på at hæftelsen kan være større ved at benytte den røde knap. Et andet sjovt eksempel er Tour de France, her er der typisk altid en eller flere større favoritter f.eks. på 5. etape i 2024 hvor Jasper Philipsen var klar favorit til odds 2,70 inde på Betfair Spillebørs. Havde man valgt at sælge ham til dette odds for 100 kr. så ville man kunne tabe 170 kr. såfremt han vandt etapen, mens man ville vinde 100 kr. ved samtlige andre ryttere. Så her agere man bookmakere, og er ligeglad om Mads Pedersen, Mark Cavendish eller en helt anden mere ukendt rytter vinder da man har samtlige ryttere undtagen en.

Opsummering af Spillebørsen:

Jeg har nu gennemgået de vigtigste elementer man bør kende til omkring Spillebørsen og hvorfor man på det kraftigste bør tjekke oddsene ud derinde løbende. For stort set på alt sport har de højere odds end deres konkurrenter og højere odds betyder større afkast. Man skal blot huske at kende forskel på blå og rød knap, og her kan man blot starte med lave indsatser indtil det sidder i fingrene. Der findes utallige er strategier man kan benytte på Betfair Spillebørs, jeg har personligt benyttet flere gennem årene.

Men det kræver en smule erfaring, så i starten ville jeg nok anbefale at man holder sig til de typer odds man i forvejen spiller, men inden man spiller dem lige tjekker om ikke Betfair Spillebørs har højere odds. For du kan og vil aldrig nogensinde blive limiteret på Betfair Spillebørs da de ingen økonomisk risiko har når det er spillere mod spillere. Så vil du tage dit betting til næste niveau og teste dine strategier af, så kan du gøre det hos Betfair.

 • Betfair logo

  Betfair Spillebørs

  Betfair logo

  VELKOMSTBONUS:

  Op til 500 kr. refunderet på Spillebørsen

  Min. +18 år • Min. indbetaling 100 kr. • Få refunderet op til maksimalt 500 kr. • Spil på Betfair Spillebørs de første 5 uger efter oprettelse, har du et samlet nettotab kan du få op til 100 kr. refunderet pr. uge • Gyldig første 5 uger efter oprettelse.

  Min. +18 år • Min. indbetaling 100 kr. • Få refunderet op til maksimalt 500 kr. • Spil på Betfair Spillebørs de første 5 uger efter oprettelse, har du et samlet nettotab kan du få op til 100 kr. refunderet pr. uge • Gyldig første 5 uger efter oprettelse.

Som nu kunde på Betfair Spillebørs kan du få op til 500 kr. refunderet af dine nettotab de første 5 uger. Sagt på en anden måde, du kan bruge 5 uger på at teste Spillebørsen stille og roligt og have nul økonomisk risiko så længe du holder dig til maksimalt 100 kr. i tab pr. uge. Det er en unik og eksklusiv velkomstbonus til nye kunder. I kan få den ved at oprette jer herover eller i toppen af artiklen. Betfair har hele to apps til mobilen, men downloader man blot den almindelige til Sportsbook så er der nede i menuen en genvej til Spillebørsen.

FAQs: Ofte stillede spørgsmål

En Spillebørs er en handelsplatform hvor det er spillere mod spillere. Det betyder helt basalt at alle odds sættes ud fra efterspørgsel og udbud. Bookmakere som Betfair er kun med til at sætte startoddsene og derfra er det op til spillerne at rykke linjerne.

Der er flere grunde til at vælge en Spillebørs som Betfair, den største er helt klart at de stort set har højeste odds på alle sportsgrene. Jeg vil dog altid anbefale at man udover Betfair har et par andre bookmakere så man altid kan sammenligne oddse og få det højeste.

En Spillebørs som Betfair tjener deres penge ved at de tager en kommissions procent af alle gevinster. Så for dem handler det bare om at så mange spiller på deres platform som muligt, da de tager et fast cut af alle gevinster.

Nej, på en Spillebørs som f.eks. Betfair vil man aldrig opleve personlig limitering, det ene og alene udbuddet der afgøre hvor store summer du kan få i gennem på en kamp. For Betfair har interesse i at du og andre spillere omsætter så meget som muligt, da de tager en procentdel af alle gevinster som i Danmark maksimalt må udgøre 6,5%.