Så er vi kommet frem til playoff kampene ved CS2 majoren i København, som er den første major i CS2. Det er kvartfinale tid med to kampe torsdag og to kampe fredag. Vi har desværre ikke længere nogen danske hold med i kampen om pokalen og de 500.000 dollars, som vinderen kan indkassere. Men selvom de danske hold ikke længere er repræsenteret, er jeg overbevist om at særligt Karrigan (Finn Andersen), som er in-game leader for FaZe vil opleve stor opbakning, da han har været en publikums favorit i mange år efterhånden. Hos G2 er det også danske Hooxi med det borgerlige navn Rasmus Nielsen, der er in-game leader for G2 og han vil også opleve en voldsom opbakning.

Hvem er favorit?

Oddsene er fundet hos min samarbejdspartner Expekt, som har haft stort fokus på denne turnering siden første kamp. Bemærk at odds kan ændre sig og oddsene er fundet på udgivelsestidspunktet. Jeg nævnte allerede i min seneste artikel, at jeg havde Spirit, som favorit til at vinde. Men de er bestemt ikke vant til det pres, der følger med at spille i arenaen, så jeg vil mene, at deres odds er lige lavt nok til, at jeg personligt ville spille den. Vitality til odds 6,5 ville være et fornuftigt bud, de har i hvert fald kvaliteten til at gøre det.

Hvem møder hinanden?

De 4 kvartfinaler er som følger:

Torsdag d.28.03 spilles to kampe.

Cloud9 – Vitality

Spirit – FaZe

Fredag d.29.03 spilles også to kampe.

Eternal Fire – Natus Vincere

MOUZ – G2

Jeg forventer nogle relativt tætte og gode kampe, og det bliver spændende at se, hvem der kommer i semifinalen. Skal jeg komme med et forsigtigt bud på, hvem der går videre uden, at det er med udgangspunkt i odds på de konkrete kampe, så vil mit bud være Vitality, Spirit, Navi og G2 der går videre. Fredag aften er vi meget klogere, og det bliver nogle utrolig fede kampe, uanset hvem der vinder. Men med den danske klaphat på, vil jeg personligt gerne se Karrigan eller Hooxi vinde.

18+ | Regler & vilkår gælder. | Spil ansvarligt. | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.