Der spilles de her dage en masse venskabskampe, hvor de forskellige landshold får testet sig af frem mod sommerens EM slutrunde, som for mange lande er kulminationen på flere års hårdt arbejde. Sommerens slutrunde finder sted i Tyskland, og man må derfor forvente, at der bliver godt klædt i rødt og hvidt i det tyske til sommer. Danmark er en af outsiderne til sommeren slutrunde, da de har en stor stamme af spillere, der spiller på nogen af de største adresser i verden.

Hvem møder Danmark inden EM?

Danmark har 4 landskampe planlagt frem mod sommerens EM slutrunde. Første kamp er lørdag d.23 marts, hvor man i parken tager imod Schweiz, et hold som Danmark ikke har mødt siden 2019, hvor det blev til en 1-0 sejr i parken. Næste kamp bliver d.26 marts, hvor vi får besøg af Færøerne, som klart er det lavest rangerede hold af dem vi byder velkommen. De to landskampe er samtidig også en god mulighed for nye spillere til at vise sig frem. Nogen af de spillere, som ikke altid er en fast del af landsholdet og som har chancen for at vise sig ekstra frem er spillere, som Elias Jelert, Mads Hermansen, Morten Hjulmand og Anders Dreyer for blot at nævne et par stykker.

Når vi kommer lidt nærmere EM slutrunden, så har vi først en træningskamp mod Sverige i parken d.5 juni og efterfølgende d.8 juni mod Norge. De to kampe bliver ekstremt vigtige, her vil vi for alvor få en indikation om, hvordan startopstillingen til EM 2024 bliver. Kasper Hjulmand har faktisk helt frem til et par dage før EM til at udtage den endelig trup, og man kunne sagtens forstille sig, at truppen blev udtaget 1-2 dage efter Norge kampen, da man så har 100% overblik over form, skader og andre ting, der kan påvirke en udtagelse.

Hvem bliver udtaget til EM 2024?

Det er altid spændende at kigge på, hvem der ligger til at blive udtaget til en slutrunde, og hos mine samarbejdspartnere Expekt og LeoVegas, er de allerede ude med odds på, hvem der kommer i den endelig danske trup til sommerens helt store begivenhed.

Alle odds herunder er taget fra LeoVegas d.22 marts kl.15.00 – Bemærk at løbende odds ændringer kan forekomme.

De mest sikre til at blive udtaget: 

Det er selvfølgelig værd at bemærke, at der ikke er odds på alle spillere, da flere spillere, som Kasper Schmeichel, Christian Eriksen, Rasmus Højlund med flere er selvskrevne på det danske landshold, så længe de undgår skader. Så truppen kommer helt sikkert til at bestå af andre spillere end dem, der er på listen. Der er samtidig også stadigvæk tid nok til slutrunden, så en ung spillere kan brænde banen af på klubplan og nå at blive udtaget.

De mere usikre spillere til at blive udtaget:

  • 18+ | Regler & vilkår gælder. | Spil ansvarligt. | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.

Ovenstående finder man de spillere, som ikke ligefrem er selvskrevne, men hvor man kan forsøge at holde øje med, hvordan de gør det på klubplan og på landsholdet, såfremt de bliver udtaget. En spiller som Martin Braithwaite, som i mange år har været en del af landsholdet og efterhånden er oppe i årene, kunne sagtens være et bud. Han har både rutinen og præstere rigtig godt på klubplan, hvor han i Laliga2, som er den 2. bedste række i Spanien, er topscorer med hele 18 mål. Han har selv udtalt, at han ser sig selv, som en del af landsholdet og også ser sig selv, som en del af startopstillingen, dette tyder på en angriber med selvtillid, som tror på egne evner.

Spændende bliver det i hvert fald at se, hvordan det går i test kampene og hvilke spillere, der spillere sig tættere på en plads i den endelig trup til sommer.