EM i fodbold 2024 nærmere sig stille og roligt og vi skal et kig på Danmarks gruppe som fra et personligt perspektiv selvfølgelig er den mest spændende pulje af dem alle. Det bliver en sommer fyldt med fodbold, godt humør og sammenhold når vi rundt omkring i Danmark samles til storskærms arrangementer og støtter de danske drenge, når de drager til Tyskland for at forsøge at gentage EM 1992 hvor vi som første og eneste gang kunne lade os hylde som vindere af mesterskabet.

Hvem er i gruppe C?

I gruppe C finder vi sammen med Danmark også favoritten til at vinde EM 2024 nemlig England.

  1. England
  2. Danmark
  3. Serbien
  4. Slovenien

Der er lagt op til en meget tæt og spændende gruppe hvor jeg faktisk tror at alle reelt kan gå videre. Jeg ser England som eneste sikre på at gå videre, mens kampen om 2. pladsen nok bliver en meget tæt duel mellem Danmark og Serbien uden man dog på nogen måde kan eller bør afskrive Slovenien.

Hvornår spilles kampene i gruppe C?

  • 16. juni Slovenien – Danmark kl.18:00 på Stuttgart Arena (kapacitet: 51.000)
  • 16. juni Serbien – England kl.21:00 på Arena AufSchalke (kapacitet: 50.000)
  • 20. juni Slovenien – Serbien kl.15:00 på Munich Football Arena (kapacitet: 66.000)
  • 20. juni Danmark – England kl.18:00 på Frankfurt Arena (kapacitet: 47.000)
  • 25. juni England – Slovenien kl.21:00 på Cologne Stadium (kapacitet: 43.000)
  • 25. juni Danmark – Serbien kl.21:00 på Munich Football Arena (kapacitet: 66.000)

Hvem er favoritter i gruppe C?

Det er nok ikke nogen overraskelse for nogen, at England er favorit i gruppe C, hvor flere bookmakere allerede nu er ude med odds på vinder af gruppen. Man kan også flere steder spille diverse specialvæddemål og blandt andet på hvem der udtages til den endelig trup for både England og Danmark. Men jeg har i første omgang valgt at holde fokus på gruppevinder og her har jeg fundet odds hos min samarbejdspartner Betinia som har stort fokus på sommerens slutrunde.

EM 2024 - Gruppe C

Der er ingen tvivl om at England har den mest stjernespækket trup og samtidig også er favorit til at vinde hele EM slutrunden, men i en pulje hvor det hele afgøres over 3 kampe og hvor alle holdene er solide vil jeg personligt aldrig kunne se værdi i odds 1,38 på England. Generelt er det svært helt og kunne vurdere oddsene 100% da vi stadig er flere uger forude for EM. Men skulle jeg vælge at smide et mindre indsats på vinder af Gruppe C ville jeg faktisk nok gå med Serbien til 8,8 det er rimelig højt selvom jeg har både England og Danmark som stærkere hold, så kan der ske meget på 3 X 90 minutter. Jeg ser i hvert fald frem til sommeren, og kommer personligt til at sidde med klaphatten på og heppe på det danske landshold.