Der går ikke længe før sommeren rammer og det betyder for mange EM i fodbold 2024, om man skal følge med hjemme fra sofaen eller skal ned og se kampene live, så vil det helt sikkert blive en stor fodboldfest med god stemning og en spændende måned mellem 14. juni og 14 juli hvor EM slutrunden løber af staben.

Hvem er i gruppe D?

I gruppe D finder vi en af de helt store favoritter til at vinde EM 2024 nemlig Frankrig.

  1. Frankrig
  2. Holland
  3. Østrig
  4. Polen

Der er lagt op til en spændende pulje, hvor Polen kom med på de yderste marginaler. Det er samtidig også en spiller fra netop denne gruppe jeg har som favorit til at hjælpe med topscorertitlen til hele EM og det er måske ikke så overaskende for mange Kylian Mbappe, man kan læse mere omkring hvorfor ved at klikke på hans navn.

Hvornår spilles kampene i gruppe D?

  • 16. juni Polen – Holland kl.15:00 på Volksparksstadion Hamburg (kapacitet: 49.000)
  • 17. juni Østrig – Frankrig kl.21:00 på Dusseldorf Arena (kapacitet: 47.000)
  • 21. juni Polen – Østrig kl.18:00 på Olympiastadion Berlin (kapacitet: 71.000)
  • 21 juni Holland – Frankrig kl.21:00 på Leipzig Stadium (kapacitet: 40.000)
  • 25. juni Holland – Østrig kl.18:00 på Olympiastadion Berlin (kapacitet: 71.000)
  • 25. juni Frankrig – Polen kl.18:00 på BVB Stadion Dortmund (kapacitet: 62.000)

Hvem er favoritter i gruppe D?

I gruppe D er Frankrig favoritter til at vinde gruppen, men de er tæt forfulgt af Holland som der ofte er store forhåbninger til, men som ofte skuffer. Jeg har personligt Frankrig som favorit til både at vinde gruppe D og hele EM 2024. Der er allerede odds ude på vinder af EM, topscorer og mange andre spil. Jeg har dog i denne optakt til Gruppe D valgt at fokusere på gruppevinder og her har jeg fundet odds hos min samarbejdspartner Expekt, hvor man som ny kunde kan få en flot velkomstbonus op til 1000 kr.

EM 2024 - Gruppevinder D

Her er det også tydeligt at se, at man forventer at Frankrig strøger sikkert videre fra gruppen som nummer 1 og anden pladsen er mere åben og spændende, dog er der ingen tvivl om at de fleste forventer at Holland tager den plads. Jeg tror personligt godt Østrig kan byde Holland op til dans og deres indbyrdes kamp d.25 juni som er tredje og sidste gruppekamp kan blive meget afgørende for hvem der går videre da de begge godt kan ligge med 3 point til den tid. Jeg glæder mig utroligt meget til at se hvordan denne her gruppe udvikler sig og om Frankrig kan leve op til favoritværdigheden og gå sikkert videre fra gruppen.