Inden længe er det sommer og det betyder EM i fodbold 2024 som i år afholdes i Tyskland, hvilket giver en oplagt mulighed for at de danske fans kan valfarte til vores naboland og se en masse fantastisk fodbold og støtte det danske herrelandshold. Men Danmark er ikke det eneste land man bør følge til sommer, i gruppe E er der fire hold vi skal tage et nærmere kig på.

Hvem er i gruppe E?

I gruppe E finder vi en relativ stor favorit i Belgien.

  1. Belgien
  2. Ukraine
  3. Rumænien
  4. Slovakiet

Gruppen er helt klart ikke en af dem der får flest seer, da en del af holdene ikke har de helt store stjerner der render rundt og skaber en masse opmærksomhed. Men det bliver bestemt spændende at følge, Belgien har en rigtig god trup men gennemsnitsalderen er meget høj og det kan blive deres ulempe.

Hvornår spilles kampene i gruppe E?

  • 17. juni Rumænien – Ukraine kl.15:00 på Munich Football Arena (kapacitet: 66.000)
  • 17. juni Belgien – Slovakiet kl.18:00 på Frankfurt Arena (kapacitet: 47.000)
  • 21. juni Slovakiet – Ukraine kl.15:00 på Dusseldorf Arena (kapacitet: 47.000)
  • 22. juni Belgien – Rumænien kl.21:00 på Cologne Stadium (kapacitet: 43.000)
  • 26. juni Slovakiet – Rumænien kl.18:00 på Frankfurt Arena (kapacitet: 47.000)
  • 26. juni Ukraine – Belgien kl.18:00 på Stuttgart Arena (kapacitet: 51.000)

Hvem er favoritter i gruppe E?

Der er vidst ingen tvivl om at Belgien med De Bruyne, Lukaku og co. er favoritter i denne gruppe, hvor de er sat sammen med 3 hold uden de helt store profiler. Det bør derfor blive en overkommelig opgave for Belgien. Men skal huske på at det hele afgøres over tre kampe og der kan ske meget på 90 minutters fodbold. Derfor skal Belgien være klar fra start hvis de skal vinde Gruppe E. Jeg har fundet odds hos på gruppevinder hos min samarbejdspartner LeoVegas som udbyder en masse forskellige odds på EM 2024, jeg har valgt at fokusere på vinder af Gruppe E.

Når man kigger på oddsene er det tydeligt og se, at LeoVegas heller ikke giver de andre hold særlig store chancer for at stå som gruppevinder. Ukraine kom med på yderste mandat da de gik videre fra playoff og de kunne være et frækt bud til at ende som nr.2 i Gruppe E. Man får dog ikke den helt store betaling for det, og derfor bliver gruppe E nok en gruppe der ikke kommer til at have så stor fokus fra min side før vi lige har fået 1. kamp for hvert hold spillet og man kan danne sig et indtryk af styrkeforholdene.