Til sommer er der fyldt med sport, Tour de france hvor Vingegaard skal forsvare titlen, OL i Frankrig også er der EM 2024 i fodbold i Tyskland som for mange nok er årets største sportsbegivenhed. Her skal Danmark endnu engang afsted og forsvare de røde hvide farver og se om vi kan få medaljer med hjem fra Tyskland. Der er i alt seks grupper til EM 2024 og den sidste gruppe er der Gruppe F.

Hvem er i gruppe F?

I gruppe F finder Cristiano Ronaldo og det portugisiske landshold.

  1. Portugal
  2. Tyrkiet
  3. Tjekkiet
  4. Georgien

Portugal har klart det mest stjernespækkede hold i denne gruppe og ligner en sikker vinder af gruppen. Men både Tyrkiet og Tjekkiet har nogle solide hold der kan stå en god defensiv og samtidig gå ekstra hårdt til de portugisiske stjerner.

Hvornår spilles kampene i gruppe F?

  • 18. juni Tyrkiet – Georgien kl.18:00 på BVB Stadion Dortmund (kapacitet: 62.000)
  • 18. juni Portugal – Tjekkiet kl.21:00 på Leipzig Stadium (kapacitet: 40.000)
  • 22. juni Georgien – Tjekkiet kl.15:00 på Volksparksstadion Hamburg (kapacitet: 49.000)
  • 22. juni Tyrkiet – Portugal kl.18:00 på BVB Stadion Dortmund (kapacitet: 62.000)
  • 26. juni Tjekkiet – Tyrkiet kl.21:00 på Volksparksstadion Hamburg (kapacitet: 49.000)
  • 26. juni Georgien – Portugal kl.21:00 på Arena AufSchalke (kapacitet: 50.000)

Hvem er favoritter i gruppe F?

I gruppe F er der ingen tvivl om at stjernerne fra Portugal er klare favoritter og også bør vinde gruppen. Nærmeste forfølger er Tyrkiet, men det er bør blive en gruppe som Portugal stryger videre fra med 7 eller 9 point. Lad os prøve og tage et kig på oddsene for gruppevinder. Jeg har fundet oddsene hos min samarbejdspartner Spreadex som tilbyder en velkomstbonus op til 1000 kr. med kun 1x omsætning.

Her kan vi også tydeligt se, at Spreadex og er forholds sikre på at Portugal vinder gruppen, men de giver faktisk Tyrkiet hele 20% for at vinde gruppen. Jeg kan næsten kun se Portugal som vinder af gruppen, men igen er det over kun 3 kampe og meget kan ske på så få kampe. Det bliver spændende og følge og vi må vente helt frem til 14. juni hvor EM 2024 skydes i gang før vi kan begynde og blive klogere på de forskellige gruppere. Jeg kommer i hvert fald til at lave en gennemgang af alle holdene og andre relevante optakter, så husk at følg med inde på hjemmesiden under artikler.