Der har været stor spænding omkring de sidste EM kvalifikationskampe her til aften. De er nu alle færdigspillet, og vi kender derfor nu de endelig grupper til EM 2024 i Tyskland. Det bliver utrolig spændende at se, hvordan det kommer til at gå. Jeg vil i denne artikel overordnet gennemgå, hvordan puljerne ser ud, men jeg vil samtidig også de kommende dage lave en gennemgang af alle puljerne, når bookmakerne er ude med odds herpå.

Hvordan ser grupperne ud?

Gruppe A: Tyskland, Skotland, Ungarn, Schweiz

Gruppe B: Spanien, Kroatien, Italien, Albanien

Gruppe C: Slovenien, Danmark, Serbien, England

Gruppe D: Polen, Holland, Østrig, Frankrig

Gruppe E: Belgien, Slovakiet, Rumænien, Ukraine

Gruppe F: Tyrkiet, Georgien, Portugal, Tjekkiet

Nu hvor vi kender alle puljerne, bliver det ekstremt spændende at følge med i, hvordan det hele kommer til at gå, når Tyskland åbner det hele med første kamp d.14 Juni på Munich Football Arena. Så snart alle puljerne er endeligt på plads, kommer jeg til at gennemgå dem alle med start i gruppe A.

Hvor spilles kampene?

I Tyskland har man tradition for at gå på stadion, og har en helt anden kultur end i mange andre lande, da man har store flotte stadioner kombineret med billige billetter, da fodbold ses mere som folkets, fremfor en stor kommerciel forretning. Dette er der dog pt. et større opgør med i det tyske, men helt generelt er tyskerne meget loyale overfor deres klubber samt landshold.

Der spilles EM 2024 på i alt 10 stadioner rundt i Tyskland:

Berlin: Olympiastadion Berlin (kapacitet: 71.000)

Munich: Munich Football Arena (kapacitet: 66.000)

Dortmund: BVB Stadion Dortmund (kapacitet: 62.000)

Stuttgart: Stuttgart Arena (kapacitet: 51.000)

Gelsenkirchen: Arena AufSchalke (kapacitet: 50.000)

Hamburg: Volksparksstadion Hamburg (kapacitet: 49.000)

Frankfurt: Frankfurt Arena (kapacitet: 47.000)

Dusseldorf: Dusseldorf Arena (kapacitet: 47.000)

Cologne: Cologne Stadium (kapacitet: 43.000)

Leipzig: Leipzig Stadium (kapacitet: 40.000)

Åbningskampen er på Munich Football Arena d.14 juni, mens finalen spilles d.14 juli på Olumpiastadion Berlin, hvor det bliver spændende at se, hvilke to hold, der står overfor hinanden. Det vil være en begivenhed, som vil blive fulgt tæt verden over, det er der ingen tvivl om. Bookmakerne vil også have et stort fokus på EM 2024 og normalt til disse slutrunder vil man se endnu flere spilmuligheder og kampagner end vi plejer. Man vil helt sikkert kunne finde nogle interessante hos hos mine to samarbejdspartnere LeoVegas og Expekt, som jeg ved kommer til at følge EM i Tyskland særdeles tæt. Her kan man også få en flot velkomstbonus hos dem begge på op til 1000 kr. så man er klar til en sommer fuld af sport.

18+ | Kun for nye spillere. | Regler & vilkår gælder. | Spil ansvarligt. | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.