Børnecancerfonden og Danske spil afholder igen i år #fodboldtrøjeFredag og du har mulighed for at være med fredag den 1. marts.

Har du en passion for fodbold og gerne vil vise en af dine flotte trøjer frem, så er det nu på fredag at du skal trække den over hovedet, når du skal afsted på arbejde, studie eller lign. Du kan være med til at sætte fokus på og støtte børn med kræft. Denne dag er helt unik, her samles hele Danmark og står i fælles front for et godt formål. Omkring 200 børn rammes årligt af kraft, og her kan alle med en passion for fodbold være med til at sætte ekstra fokus på forskning og behandling af børnekraft.

Du kan deltage i fodboldtrøjefredag på følgende måde:

  • Doner et valgfrit beløb til børnecancerfonden på mobilepay 201717
  • Træk i din favorit fodboldtrøje fredag d.1 marts 2024
  • Del et selfie i fodboldtrøjen under #fodboldtrøjeFredag

Alle donationer går ubeskåret til Børnecancerfonden som bruger pengene på støtte, forskning og forebyggelse. Ved at sende en donation, gør du en kæmpe forskel for kræftramte børn og deres familier. Så lad os alle stå sammen på fredag den 1. marts og vise hvad fodbold fans kan gøre når vi når forener os. Glæder mig til at se en masse billeder af jer alle rundt på diverse sociale medier på fredag. #FodboldtrøjeFredag