EM 2024 er lige rundt om hjørnet og når det kommer til os danskere så er der bare ikke noget som sol, sommer og kolde fadøl. Opbakningen til landsholdet og fællesskabet til storskærmsarrangementer har ikke været større i mere end 20 år end det var i sommeren 2021 til EM og den efterfølgende periode. Landsholdet er mere populært end nogensinde før og der vil til EM 2024 i Tyskland blive opstillet storskærme mange steder rundt omkring i landet. Vi vil forsøge at give dig et godt overblik herunder. Fokus vil være på de tre største danske byer København, Århus og Odense, men vi vil også komme med et par gode råd til jer der bor langt fra de store byer.

Hvor kan man se EM på storskærm i København?

Det klart største storskærms arrangement i København afholdes af TV2 som har valgt at placere deres officielle EM-studie ude på Islands Brygge. Alle EM kampe kommer til at kunne ses derude og der er til hver kamp plads til 8500 mennesker, det vil være gratis adgang og først til mølle. I kan læse mere omkring TV2´s arrangement lige her. Der vil være opstillet fanzone hvor der vil være flere kulturelle indslag, konkurrencer og andre hyggelige aktiviteter der hjælper med at gøre det til en folkefest.

3 udvalgte steder og se EM 2024 i København:

Lumskebuksen

 • Hos Lumskebuksen vil man kunne se alle EM kampe, dog er det kun de kampe der vises på DR1 som vises på storskærmen udendørs mens alle øvrige kampe kan ses indenfor på mindre skærme.
 • Adresse: Lersø Parkallé 23, 2100 København.

Hafnia-Hallen

 • På græsplænen vil der være storskærm til alle Danmarks kampe, de lover øl, grillpølser og fællessang.
 • Adresse: Julius Andersens vej 6, 2450 København.

Pavillon Beer Garden

 • Hos Pavillon Beer Garden viser de alle kampe til EM 2024 og man kan tilkøbe lækker mad og kolde drikkevarer. Til Danmarks kampe kan man endda få et bord reserveret hvis man forudbestiller en grill menu på deres hjemmeside.
 • Adresse: Edel Sauntes Allé 22.

Øvrige steder hvor EM vises på storskærm i København:

For at få en nem og overskuelig guide til øvrige steder du kan se EM 2024 på storskærm i Købenavn, vil jeg anbefale at følge med hos migogkbh de har en udførlig guide og opdatere den løbende når der kommer nye steder til. De har om nogen fingeren på pulsen og ved hvad der rør sig i og omkring København, så her kan du være sikker på at få de bedste lokationer nævnt.

Her kan du se EM på storskærm i Århus

Ligesom i København er der også i Århus fordelt diverse storskærms arrangementer rundt om i byen og på diverse pubber og sportsbarer. Det bliver ikke meget større end et EM i fodbold og det er bare med og mødes med vennerne og dele oplevelsen ved at se kampene sammen.

Her er 3 udvalgte steder og se EM i fodbold 2024 i Århus

Camping Åen

 • Her kan du se alle EM kampene på storskærm og hvis du tropper op i en landsholdstrøje fra det hold du holder med, så kan du spille minigolf ganske gratis enten før eller efter kampen. Booker du din plads til kampen, så lover de kolde øl til kun 25 kr.
 • Adresse: Åboulevarden 9, 8000 Århus.

Rabalder Bar

 • Hos Rabalder Bar i Århus viser de alle Danmarks kampe, her koster en billet til arrangementet 99 kr. men for den pris får du udover en garanteret siddeplads også 1 times fri fadøl, så er du tørstig så er der virkelig værdi for pengene her.
 • Adresse: Åboulevarden 21, 8000 Århus.

Panenka

 • Her kan du se samtlige kampe til EM og til Danmarks kampe er der mulighed for at booke et bord på forhånd. Så frem med klaphatten og ned og se bold.
 • Adresse: Frederiksgade 35, 8000 Århus C.

Der er flere arrangementer og det var svært at udvælge tre steder. Vil du se alle aktuelle steder så skal du tjekke migogaarhus ud. De har samlet en udførlig guide og lover at opdatere den løbende når nye arrangementer melder sig i og omkring Århus.

I Odense er man klar – se EM på storskærm her

På trods af at Odense er den mindste af de tre byer vi har valgt at have størst fokus på, så er der bestemt ikke mangel på steder hvor man kan se EM 2024. Da jeg personligt se bor i Odense, kan jeg med meget stor selvsikkerhed sige at de tre jeg har udvalgt, er klasse steder som jeg selv kommer til at besøge under dette års EM i Tyskland, så måske vi ses til en kold fadøl.

Storms Pakhus

 • Her vil der være storskærm i baghaven og indrettet fanzone til alle kampe under EM 2024. Bliver man sulten eller tørstig under kampene er der et kæmpe udvalg af både mad og drikke inde i pakhuset hvor man kan finde mad fra mange forskellige lande.
 • Adresse: Lerchesgade 4, 5000 Odense C.

GASA

 • Hos GASA bliver der rigtig fællesskabsfølelse i deres lækre udendørs faciliteter når den står på fællessang og kolde drikkevarer. Det er gratis og deltage men man bør komme i god tid for at få en god plads.
 • Adresse: Middelfartvej 9M, 5000 Odense C.

Kick Off Sportspub

 • En klassisk sportspub i hjertet af Odense. Her kan man se alle kampene til EM i fodbold. Det vil være på mindre skærme end de øvrige udendørs arrangementer men det er en pub hvor hele indretningen og stemningen oser af sport og hvor det hele bliver lidt mere intimt og hyggeligt.
 • Adresse: Overgade 45, 5000 Odense C.

Vil man danne sig et overblik over hvor der ellers vises EM på storskærm i Odense, så kan du finde en rigtig nem oversigt hos FyensStifstidende så er du sikker på at kunne finde et sted og se fodbold med vennerne i Odense denne sommer.

Storskærms arrangementer i resten af landet

Vi har i denne guide haft fokus på de tre største byer i Danmark, da det er her langt de største arrangementer afholdes og hvor man kan være lidt mere sikker på de alle sammen rent faktisk afholdes. Jeg ved at der rigtig mange steder rundt om i landet arbejdes på at vise i sær Danmarks kampe på storskærm og i langt de fleste byer er det med utrolig flot opbakning. Men der er også steder hvor arrangementer forventes at blive aflyst kort før tid, fordi antal tilmeldinger er så lave at det simpelthen ikke er muligt at finanserne det store set up som det kræver at vise EM i fodbold.

Mit bedste råd til at vise et arrangement nær dig er at enten lave en google søgning eller søge i lokale Facebook grupper hvor relevant information omkring hvad der rører sig ofte deles så man nemt kan danne sig et overblik over hvor man kan være heldig at se fodbold på storskærm sammen.

Stopper TV2 folkefesten?

TV2 har været ude med meget strikse krav til hvem og hvor der må afholdes storskærms arrangementer. Dette har i sær været meget voldsomme krav i København da de selv laver begivenhed ude på Islands Brygge og er bange for at de ikke kan fylde pladsen op med de 8500 mennesker der er plads til hvis der vises for mange store arrangementer tæt på. De har dog lempet en smule på kravene efter voldsomt kritik. Hvis man afholder ikke kommercielle arrangementer må der nu samles mange, men det kræver at det er gratis entre og der ikke er krav om at købe bord eller drikkevarer.

Men driver man en cafe, sportsbar eller beværtning der gør at det bliver et kommercielt, så må man maksimalt huse 200 mennesker, her må heller ikke tages entre eller kombinere med andre sponsoraktiviteter. Det skal ses at det kun gælder til de kampe som vises på TV2 som argumentere det med at de skal beskytte deres egen forretning da de ikke er statsejet og er nødt til at tjene penge på de dyre rettigheder de har købt til slutrunden.

Her vises Danmarks kampe

16. Juni Slovenien – Danmark kl.18:00 vises på DR

20 Juni Danmark – England kl.18:00 vises på TV2

25. Juni Danmark – Serbien kl.21:00 vises på DR

Går Danmark videre til ottendedelsfinalen så er det TV2 der har rettigheder til at vise denne, mens DR har rettighederne til en eventuel dansk kvartfinale. Semifinalen vil kunne ses hos TV2 hvis det danske landshold kommer så langt. Finalen kan ses på begge kanaler og her kan man vælge sin personlige favorit ud fra de kommentatorer man helst vil hører på.