Sidst opdateret: 30/03/2024

Handelsbetingelser for D-Bet.dk

Disse handelsbetingelser gælder for brugen af hjemmesiden og alle dens tjenester, der tilbydes på D-Bet.dk

1. Accept af vilkår

Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du at være bundet af disse handelsbetingelser og vores fortrolighedspolitik. Hvis du ikke accepterer disse betingelser, skal du undlade at bruge vores hjemmeside.

2. Gratis Spilforslag

Vi tilbyder gratis spilforslag til information og underholdning. Disse forslag er ikke garanterede vindere, og vi påtager os intet ansvar for tab, der måtte opstå som følge af at følge disse forslag.

3. Affiliate Links

Affiliate links til bookmakere og andre tredjepartswebsites. Når du klikker på disse links og tilmelder dig en bookmaker, kan vi modtage en kommission. Vi stræber efter at kun fremvise pålidelige partnere, men vi påtager os intet ansvar for indholdet eller praksis på disse tredjepartswebsites.

4. Ansvarsfraskrivelse

Vi stræber efter at levere nøjagtige og pålidelige oplysninger, men vi kan ikke garantere, at vores hjemmeside altid er fejlfri eller fuldstændig. Vi påtager os intet ansvar for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af brugen af vores hjemmeside eller de oplysninger, der findes på den.

5. Ændringer af vilkår

Vi forbeholder os retten til at ændre disse handelsbetingelser til enhver tid og uden varsel. Det er dit ansvar at regelmæssigt gennemgå disse betingelser for eventuelle ændringer. Din fortsatte brug af vores hjemmeside efter offentliggørelse af ændringer udgør din accept af sådanne ændringer.

6. Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende disse handelsbetingelser, bedes du kontakte os på daniel@d-bet.dk