Velkommen til D-bet.dk. Ved at anvende vores hjemmeside accepterer du de følgende vilkår for brug. Læs disse betingelser omhyggeligt igennem før du fortsætter med at bruge hjemmesiden.

Juridisk Aldersgrænse
D-bet.dk er strengt forbeholdt personer, der er fyldt 18 år. Det er ulovligt for personer under 18 år at tilmelde sig eller anvende denne hjemmeside. Ved at anvende vores tjenester bekræfter du, at du er over den lovmæssige aldersgrænse.

ROFUS-registrering

Personer, der er registreret i ROFUS (Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere), må ikke anvende D-bet.dk. Ved at anvende denne hjemmeside, bekræfter du, at du ikke er registreret i ROFUS.

Ansvarlig Spiladfærd

Vi opfordrer alle brugere til at spille ansvarligt. Spil kan være vanedannende, og det er vigtigt at fastsætte grænser for sig selv. Besøg gerne vores sektion om ansvarligt spil for værktøjer og ressourcer, der kan hjælpe med at styre din spilleadfærd.

Brugerinformation og Privatliv

Vi indsamler og behandler persondata i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. For detaljer om, hvilke personoplysninger vi indsamler, og hvordan vi anvender disse, henvises til vores privatlivspolitik.

Immaterielle Rettigheder

Alt indhold på D-bet.dk, herunder tekst, grafik, logoer, billeder, lydklip, digital downloads og software, er vores ejendom eller ejes af vores licensgivere og er beskyttet af dansk og international lovgivning om ophavsret.

Brug af Hjemmesiden

Hjemmesiden er kun til personligt og ikke-kommercielt brug. Det er ikke tilladt at kopiere, reproducere, genudgive, uploade, poste, transmittere eller distribuere materiale fra hjemmesiden på nogen måde uden forudgående skriftlig tilladelse fra os.

Links til Tredjepartssider

D-bet.dk kan indeholde links til tredjeparts hjemmesider, som ikke er under vores kontrol. Disse links leveres udelukkende for din bekvemmelighed, og vi er ikke ansvarlige for indholdet eller præcisionen på disse sider.

Ændringer i Vilkår og Betingelser

Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre disse vilkår og betingelser. Ændringerne vil være effektive, når de er postet på hjemmesiden. Din fortsatte brug af hjemmesiden efter sådanne ændringer vil udgøre din accept af de nye vilkår.

Ansvarsfraskrivelse og Begrænsning af Ansvar

Vi bestræber os på at sikre, at alle informationer på hjemmesiden er korrekte, men vi garanterer ikke for nøjagtigheden eller fuldstændigheden af materialet på hjemmesiden. Vi kan ikke holdes ansvarlige for tab eller skader der måtte opstå som følge af din brug af informationerne.

Gældende Lov

Disse vilkår er underlagt og fortolket i overensstemmelse med dansk lov, og enhver tvist, der måtte opstå i forbindelse med disse vilkår, skal indbringes for danske domstole.
Ved spørgsmål eller behov for yderligere information om disse vilkår for brug, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@dbet.dk.

Tak fordi du vælger D-bet.dk. Vi ønsker dig en sikker og underholdende oplevelse på vores side!