• Expekt logo

  Portugal - Irland

  Fodbold • International Venskabskamp • 11/06/2024 • 20:45

  Byg selv væddemål

  Odds: 3

  Indsats: 1 unit

  Reklame • Min +18 år • Hjælpelinje: Stopspillet.dk • Selvudelukkelse: ROFUS.nu • Anmeldelse af Expekt

Seneste spilforslag

 • Begrundelse for spillet

  Portugal har sidste testkamp tirsdag d.11 juni inden de rejser til Tyskland og er klar til EM 2024.

  Dette spil herunder er primært en test af denne nye odds kategori som vil blive en fast del af hjemmesiden og derfor er kuponen heller ikke gennemanalyseret da jeg er i gang med at sørge for at det er klar til EM starter.

  Dette spilforslag blev delt 09/06/2024 af Daniel Nielsen.

 • CampoBet

  CampoBet

  Få en velkomstbonus op til 1000 kr.

  Hjælpelinje: Stopspillet.dk  • Selvudelukkelse: ROFUS.nu • Bonus gælder for alle nye danske spillere • Generelle bonus vilkår og betingelser gælder • Min. +18 år • Min. indbetaling 100 kr. • Max bonus: 1000 kr. • Indsatsgrænsen er 500 kr. per kamp • Omsætningskrav 5x indbetalings- og bonusbeløb • Eksempel: Indbetal 1000 kr. og modtag 1000 kr. i bonus (omsætning 5x 2000 kr. = 10.000 kr.) • Gyldig i 60 dage.

Hvad er et byg selv væddemål?

Et byg selv væddemål er noget der er blevet introduceret indenfor de senere år, og er en unik mulighed for at sammensætte sin egen kupon på en kamp. Normalt har man været vant til at man på en kamp kun kunne spille på et udfald. Men nu har man mulighed for at sammensætte flere hændelser i samme kamp, og det gør at man kan vinde flere penge hvis man er korrekt i sin forudsigelse.

Et eksempel kan være at du tror Real Madrid slår Barcelona, det giver måske 2 x pengene igen, men du tror samtidig også at der kommer minimum 5 kort i kampen, over 9,5 hjørnespark og minimum 3 mål. Ved at sammensætte alle fire udfald, kan kuponen muligvis pludselig give 10 x pengene igen. Men det betyder så også at du skal ramme alle udfaldene for at vinde. Så vinder Real Madrid 3-0, der er 12 hjørnespark men der kun er kommet 4 kort i kampen så tabes hele kuponen fordi der mangler 1 kort.

Hvor mange udfald bør jeg vælge?

Det er altid en svær balance hvor mange udfald man skal tilføje til sin byg selv kupon, men jo flere udfald du tilføjer jo mere tipper fordelen over til bookmakeren. Du har måske før hørt at single væddemål er vejen til plus på sportsbetting og det er netop en gylden regel, at jo flere kampe man tilføjer til en kupon jo dårligere bliver ens tilbagebetalingsprocent. Men ved et byg selv væddemål er det en smule anderledes, da udfaldene skal forekomme i sammen kamp. Jeg vil derfor sige at 2-3 udfald på en kupon, vil være der hvor du får mest værdi for pengene på et byg selv væddemål. Når du først kommer over 5+ udfald, så er fordelen klart til bookmakerens fordel. Der kan dog være tilfælde med 5+ udfald hvor oddset simpelthen er så højt grundet bookmakerens algoritme ikke ganger det korrekt sammen og der derfor er god værdi i spillet.

Hvor kan jeg spille byg selv væddemål henne?

Langt de fleste bookmaker er kommet med på bølgen, og tilbyder muligheden for byg selv eller betbuilder som flere også kalder det, som egentlig bare er den engelske udgave af varianten. Det er dog vigtigt at være opmærksom på bookmakernes velkomstbonusser hvis man opretter sig med henblik på at lave byg selv væddemål. Her vil jeg anbefale at man læser reglerne for bonussen. For langt de tillader at man laver byg selv med bonus, men kan have forskellige krav med at alle udfald skal give minimum 1,40 enkeltvis eller lignende krav. Vi har også lavet anmeldelser af samtlige bookmaker, hvor man kan læse en grundig gennemgang af hver enkelt bookmaker.

Der hvor du finder klart de fleste muligheder for at kombinere mange udfald på byg selv er bookmakere som Bet365, Expekt, Comeon og Spreadex. Man kan derfor med fordel tjekke disse bookmaker ud hvis man leder efter en god allround bookmaker hvor byg selv kuponer blot er en af mange spilmuligheder.

Hvor ofte deles byg selv kuponer herinde?

Det kan variere meget fra uge til uge hvor ofte vi her på hjemmesiden deler byg selv væddemål. Dette skyldes at vi går efter at dele spilforslag med mest mulig værdi og det derfor afhænger meget af sportsprogrammet. Når der f.eks. er store fodbold slutrunder som EM 2024 vil der typisk komme flere byg selv kuponer hver eneste uge. De vil ikke blive spillet hos nogen fast bookmaker, da vi er fortaler for at have en konto hos alle bookmakere med dansk licens for altid at kunne opnå de højeste odds.

Et byg selv væddemål er når man sammensætter flere udfald i samme kamp og på den måde får et højere odds, men samtidig også større risiko.

Du går ind hos din foretrukne bookmaker og vælger en kamp og kigger efter kategorien byg selv eller betbuilder.

Det kan man hos stort set alle bookmaker med dansk licens, dem med størst udvalg er typisk Bet365, Expekt og Spreadex.

Det kan man i visse tilfælde, dog er det ikke lige så ofte som ved singlespil at det er muligt at cashout før tid.

Daglige odds tips og spilforslag