• Unibet logo

  Holland - Island

  Fodbold • International Venskabskamp • 10/06/2024 • 20:45

  Dumfries får kort

  Odds: 6

  Indsats: 1 unit

  Reklame • Min +18 år • Hjælpelinje: Stopspillet.dk • Selvudelukkelse: ROFUS.nu • Anmeldelse af Unibet

Seneste spilforslag

 • Begrundelse for spillet

  Jeg har tilføjet nye odds kategorier til hjemmesiden og det her er en test af dette for at sikre mig at det virker til EM.

  Jeg kommer til i denne kategori at dele et kortspil hver dag, enten over / under kort eller kort til en bestemt spiller.

  Dette spilforslag blev delt 09/06/2024 af Daniel Nielsen.

 • CampoBet

  CampoBet

  Få en velkomstbonus op til 1000 kr.

  Hjælpelinje: Stopspillet.dk  • Selvudelukkelse: ROFUS.nu • Bonus gælder for alle nye danske spillere • Generelle bonus vilkår og betingelser gælder • Min. +18 år • Min. indbetaling 100 kr. • Max bonus: 1000 kr. • Indsatsgrænsen er 500 kr. per kamp • Omsætningskrav 5x indbetalings- og bonusbeløb • Eksempel: Indbetal 1000 kr. og modtag 1000 kr. i bonus (omsætning 5x 2000 kr. = 10.000 kr.) • Gyldig i 60 dage.

Hvad gør sportsbetting interessant?

Sportsbetting hører indunder kategorien pengespil og det er når man placere penge på en sportsbegivenhed. Det kan eksempelvis være at man spiller på at FCK vinder mod Brøndby. Der er mange måder at gribe sportsbetting an på, og mange husker måske første gang de stod nede i kiosken og lavede en fysisk odds kupon for 10 kr. eller lignende. Det var for mange nok for spændingens skyld og fordi det gjorde det lidt sjovere at se de pågældende kampe.

I de senere år er sportsbetting rykket mere og mere online og det giver dig mulighed for at spille på flere tusinde sportsbegivenheder med få klik på din mobil. Dette gør at sportsbetting er blevet meget mere udbredt og rigtig mange spiller på diverse sport som fodbold, håndbold og tennis samt mange flere. Det er dog vigtigt at man først og fremmest husker at spille ansvarligt og aldrig spiller for mere end man har råd til. For ligesom alt andet pengespil, så kan spil på sport være vanedannende og man skal derfor have stor respekt for det.

Hvad gør kortspil attraktivt?

Mange har nok før eller siden hørt om at man kan oddse på hvem der vinder kampen, om der kommer over eller under 2,5 mål mål og lignende spiltyper. Et lidt mere nichepræget spilmarked er kortspil. Der er to sådan overordnet facetter af kortspil, nemlig over / under antal kort, det kan være en kombi af både gule og røde kort, eller hver for sig. Den anden type spil er at man spiller på at en bestemt spiller modtager et kort i løbet af en fodbold kamp. En af fordelene ved kortspil er at bookmakerne som er dem der udvider oddsene på kampene ofte er uenig i odds sætningen og det gør at man ofte kan spotte nogle ret store forskelle og finde god værdi.

oddser man på en bestemt spiller får et kort, så kan man typisk få en ret flot betaling for dette. Tager man en lidt mere uventet spiller kan man tit få over 10 gange pengene igen. Dette betyder dog også at spillene er mere volatile og der er længere i mellem at man vinder. Så man bør finde en god balance når man spiller på kort spil. Men for at give et eksempel på et interessant spilforslag, lad os antage at vi gerne vil spille på at Christian Eriksen får gult kort for Danmark i en kamp. Man finder frem til at tre bookmakere tilbyder odds på dette spil. Hvis så bookmaker a giver odds 6, mens bookmaker b giver odds 7 og bookmaker c giver pengene hele 15 gange igen. Så vil man stå i et scenarie hvor to bookmakere næsten er helt enige i deres odds, men hvor bookmaker c stikker helt af og tilbyder mere end 2 X så højt som de øvrige. Her vil der så som oftest være værdi hos bookmaker c, dog kan andre faktorer spille ind.

Kan man spille kortspil hos alle bookmakere?

Langt de fleste bookmakere tilbyder spil på kort, men det er meget forskelligt hvilke ligaer de gør det på. Kigger man på store ligaer som den engelske Premier League eller den spanske La Liga, så vil næsten alle bookmakere have en eller anden form for kortspil. Men det er typisk kun få der tilbyder kort til den enkelte spiller, derfor vil jeg også altid anbefale at man har konto hos flere bookmakere så man er sikker på at kunne spille de kortspil man ønsker. Kigger man f.eks. på den danske Superliga og vil oddse på hvor mange kort der kommer i kampen, så er det ofte kun bookmakere som Expekt, Unibet, LeoVegas, Mr. Green, Danskespil og Spreadex der tilbyder odds på dette.

En af fordelene ved at benytte flere bookmakere er samtidig også, at man til hver en tid får højest mulige odds og samtidig har mulighed for at få tilbudt forskellige sportskampagner.

Hvad skal man kigge efter?

Når det kommer til kortspil, så er der mange faktorer der kan være relevante når du skal træffe de bedst mulige beslutninger. Jeg vil forsøge at nævne de absolut vigtigste. Der er 11 spillere på hvert hold, men den vigtigste person er ofte dommeren. Der kan være står forskel på hvordan de forskellige dommere dømmer og hvor mange kort de uddeler. Den hurtigste måde at tjekke dommeren er simpelthen bare at gå til Flashscore også gå ind på den pågældende kamp og se hvad dommerens navn er. Derefter laver man reelt set bare en google søgning på hans navn også kort statistik. Så vil man relativt nemt finde flere sider som viser dommerens overordnet statistikker samt senest dømte kampe.

Dernæst bør man kigge på de to hold, om de har en lang historie mellem sig med intense kampe og hvor der er en form for had mellem klubberne. Det kan typisk være når to hold kommer fra samme by, eller to hold der altid kæmper om mesterskabet eller lignende. Derefter bør man gøre sig overvejelser omkring de to hold hvordan de er sat op overfor hinanden. Eventuelt om der er nogle hurtige kantspillere eller nogle hårde hunde på midtbanen. Man kan finde statistikker helt ned til hvor mange frispark en spiller enten begår eller får i mod sig, men her bliver det meget teknisk. Her kan man også kigge på vind og vejr, der kan have indflydelse på kampens forløb. Men overordnet set bør man bare danne sig et godt indtryk af kampen og dernæst kigge om nogen bookmakere giver meget højere end øvrige konkurrenter.

Hvilken bookmaker er bedst til kortspil?

For at vurdere hvilken bookmaker der er bedst til kortspil, kommer det meget an på hvilke ligaer du foretrækker at spille hos. Er du f.eks. en person der spiller meget på den danske Superliga, så vil Expekt være et fremragende bud, mens hvis du blot ønsker at spille på de helt store ligaer, så kan en bookmaker som enten Bet365 eller Betinia være fine sider til dette. Det er derfor vigtigt at gøre sig overvejelser omkring hvad det egentlig er man leder efter, da kortspil er meget bredt. Men har man en konto på de tre jeg nævner herover også måske tilføjer 1-2 yderligere fra min samlet liste af de bedste bookmakere i Danmark så vil man komme rigtig langt.

Det blå kort er ikke noget der er vedtaget i fodbold endnu, men er et tiltag man overvejer at indfører hvor bestemte forseelser vil kunne udløse 10 minutter ude på bænken. Der er dog meget kritik af forslaget, så det er uvist om det bliver til noget.

Gult kort er en advarsel og betyder at har begået en forseelse der er grov og man skal passe på resten af kampen, får man endnu et gult kort vil det resultere i rødt kort også bliver man sendt tidligt i bad plus man får karantæne i kommende kampe.

Rødt kort betyder at man har begået en forseelse der er særligt grov, det betyder at man bliver udvist af resten af kampen og ens hold må spille resten af kampen med en mand i undertal. Samtidig får man også ofte flere dages karantæne, der gør at man ikke kan deltage i kommende kampe.

Der er ikke nogen grænse for hvor mange gule kort et hold kan modtage, så længe det er til forskellige spillere. Et hold må dog maksimalt få 4 røde kort, da reglerne foreskriver at man som minimum skal være 7 spillere på banen. Får et hold 5+ røde kort, så stoppes kampen og de taberdømmes uanset hvad kampen står.

Daglige kortspil under hele EM

Under hele EM 2024 vil der blive delt et dagligt kortspil, dette spil vil variere mellem over / under kort i kampene også kortspil til enkelte spillere. Kortspil er noget jeg vil have stort fokus på under EM, det er der to store årsager til. Denne ene er at det en spilvariant jeg har brugt 10 år på at perfektionere og som jeg har rigtig gode statistikker på. Samtidig har UEFA problameret at der bliver et stort fokus på brok og lignende til slutrunden. Det er nemlig blevet vedtaget at kun anføren må snakke med dommeren, og hvis ens målmand er anfører må de udpege en såkaldt ordstyrer blandt markspillerne som må snakke med dommeren.

Dette tiltag kunne jeg godt se kaste mange kort af sig og kombineret med min store ekspertise på kortspil hvor jeg kender langt de fleste dommere der er med til slutrunden og deres stil. For hver dommer har deres egen måde og håndtere kampe på, men det hele kan dog blive vendt lidt op og ned med de nye instrukser dommerne har fået. Men det betyder at jeg hver eneste dag vil dele minimum et kortspil på EM kampene og ofte vil der komme mere end et kortspil, da der er 3 daglige kampe.