Velkommen til konkurrencebetingelserne og vilkårene for D-bet.dk. Ved at deltage i vores konkurrencer accepterer du automatisk at følge de betingelser og vilkår, der er beskrevet herunder, samt vores generelle betingelser og vilkår for brugen af hjemmesiden. Vi opfordrer dig til nøje at gennemlæse alle vilkår for at sikre en fuld forståelse og en problemfri deltagelse i vores konkurrencer.

1. Hvem kan deltage:

1.1 Konkurrencer er åbne for deltagere, der har fast bopæl i Danmark og er fyldt mindst 18 år på deltagelsestidspunktet.
Medarbejdere, partnere, agenter eller tilknyttede personer til D-Bet.dk og deres familier er ikke berettigede til at deltage i konkurrencerne.

1.2 Deltagere, der har registreret sig selvudelukkelse gennem ROFUS.nu, er ikke berettigede til at deltage i eller vinde i konkurrencer afholdt af D-Bet.dk.

2. Sådan deltager du:

2.1 Deltagelse i konkurrencen kræver ofte, at du udfører specifikke handlinger som f.eks. at udfylde en formular, svare på et spørgsmål eller opfylde andre kvalifikationskrav, som er angivet i konkurrencens betingelser.

2.2 Alle indsendte oplysninger skal være korrekte og sandfærdige. Ukorrekte eller vildledende oplysninger vil føre til diskvalifikation.

2.3 Ved hver konkurrence er det kun tilladt at deltage én gang. Hvis der forekommer flere deltagelser fra samme person, vil kun den første registrerede deltagelse blive betragtet som gyldig.

3. Vinderudvælgelse og præmier:

3.1 Vindere vil blive tilfældigt udvalgt blandt de deltagere, der opfylder konkurrencens betingelser og krav. Alle der har opfyldt kravene, har lige stor chance for at blive udtrukket.

3.2 Vinderne vil blive underrettet via den kontaktmetode, der er angivet i konkurrencen, og skal svare inden for en specificeret tidsramme for at kræve deres præmie. Hvis ikke andet er oplyst, vil vinderen blive kontaktet per email indenfor 14 dage efter konkurrencen er afsluttet.

3.3 Præmierne kan ikke overføres, udskiftes eller ombyttes mod kontanter eller andre varer og tjenester, medmindre det udtrykkeligt er tilladt i konkurrencens betingelser. Ved forsøg på snyd forbeholder vi os retten til at afvise alle deltagelser fra den pågældende person.

4. Offentliggørelse af vindere:

4.1 Ved at deltage i konkurrencen giver du samtykke til offentliggørelse af dit navn som vinder på vores hjemmeside, sociale medier eller andre platforme, hvor konkurrencen promoveres.

5. Ansvarsfraskrivelse:

5.1 D-Bet.dk påtager sig intet ansvar for tab, skader, ulykker eller omstændigheder uden for vores kontrol, der kan påvirke din deltagelse i konkurrencen eller modtagelse af præmier.

5.2 Vi forbeholder os ret til at ændre, annullere eller tilbageholde konkurrencer eller præmier uden forudgående varsel af enhver grund, herunder tekniske fejl, svigagtig adfærd eller force majeure-hændelser.

5.3 Ved at deltage i vores konkurrencer bekræfter du, at du har læst, forstået og accepteret disse betingelser og vilkår. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende konkurrencen, er du velkommen til at kontakte os.

Sidst opdateret: 02.05.2024

Ved spørgsmål til vores konkurrencebetingelser- og vilkår, skriv til daniel@d-bet.dk eller find kontaktoplysninger på vores kontakt-side.